Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Tuesday, April 24, 2012

Dairy ( trip medan) Part 1

      Puji Tuhan....akhirnya, dapat juga aku pergi medan.. Walau macam mana sekali pun...Da kena bagi green light oleh sister aku.. So, aku pn join the adventure... Dairy ini akan ku catat segala perjalanan kembara medan ni.. ni adalah part 1...Part seterusnya akan menyusul...
   
      Bermula dengan perjalanan ke KL sentral, Selepas itu..dalam bas untuk pergi ke LCCT...

      Sekarang kat LCCT...
semua da pegi tidur, tinggal lah aku sorang..melayan diri and tengok keadaan pagi yang sibuk dengan para pelancong dan para pekerja yang ada di LCCT... Lucu juga orang tengok aku duduk-duduk menghadap laptop yang um..boleh la..sebagai jurnal dalam perjalanan aku...

      segaja aku bawa sebab aku mo online and mo siapkan assignment aku yang tak siap-siap ni..haha...
ok la..aku kena cao pa raya lu..kang bangun budak2 tu ti...abislah..haha..
k tgu part 2 dalam kembara medan..:).. adiosa..